26/09/2011 10:54

Samsung Galaxy S II 10 miljoen keer verkocht


Samsungs Android-vlaggenschip, de Galaxy S II, is ondertussen 10 miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat maakte Samsung bekend. De S II deed er zo'n 5 maanden over. Daarmee verkoop het beter dan zijn voorganger, de Galaxy S. Vooral in Zuid-Korea verkocht de smartphone goed, daar werd hij 3,6 miljoen keer verkocht. In Europa momenteel 3,4 miljoen keer en in het overige deel van Aziƫ werd de Galaxy S II 2,3 miljoen keer verkocht. Een tijdje geleden werd de smartphone ook uitgebracht in de VS. Met de cijfers van de VS meegeteld, verkocht Samsung in totaal 10 miljoen Galaxy S II'.

De Galaxy S werd door Samsung ook 10 miljoen maal verkocht. Deze smartphone deed er echter een beetje langer over. Al eerder werd bekend dat het toestel de best verkochte smartphone ooit is.

Voor de release van de Galaxy S II heeft Apple Samsung al meerdere keren voor de rechter gedaagd om de verkoop van de smartphone te voorkomen. Het ging in die rechtszaken niet alleen om de Galaxy S II, maar ook over andere Android-apparaten van Samsung. In Nederland geld een verkoopverbod vanwege de fotogaleij-app die inbreuk zou maken op een patent van Apple. Samsung heeft direct gemeld dat het de app zou aanpassen zodat het geen patent meer schendt en de verkoop gewoon door zou kunnen gaan.
Door Loller1 In Mobile devices Bron tweakers.net

Reacties (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit bericht.
Reageren