27/09/2011 20:01

Volgende iPhone wordt aangekondigd op 4 oktober


Volgende week dinsdag, op 4 oktober 2011, zal Apple een eigen evenement organiseren. De uitnodigingen die zijn verstuurd melden dat het over de iPhone gaat. Er bestaat dus een grote kans dat de volgende generatie iPhone wordt aangekondigd. Dinsdagavond, Nederlandse tijd, vind het evenement plaats. Op de uitnodiging staat 'Let's talk iPhone', dat zegt Loop Insight. Men vermoed dat de tekst verwijst naar de spraakbesturing, waarvan de volgende iPhone waarschijnlijk gebruik van maakt. Over die functie lopen al langer geruchten.

Op het moment zijn de specificaties, het moment van lancering en het design nog niet bekend. Er zijn al verscheidene geruchten, zoals een 8-megapixelcamera of dat de iPhone draait met een dualcore A5-soc. Ook de mogelijkheid dat er 2 nieuwe iPhones komen wordt deze keer niet uitgesloten: de iPhone 4S en de iPhone 5.

De nieuwe iPhone komt, tegenover zijn voorgangers, reƫel laat. Sinds 2007 kwam Apple ieder jaar in de zomer met de volgende generatie aan, nu zou dat het najaar zijn. Dat de volgende iPhone op 4 oktober zou worden aangekondigd werd al eerder bekend.
Tags iphone apple
Door Loller1 In Mobile devices Bron Tweakers.net

Reacties (1)

Reageren
  1. Loller1

    Ik ben benieuwd, zelf verwacht ik de iPhone 5 meer dan een iPhone 4S.

    di 27-09-2011 om 21:27
Reageren