28/09/2011 00:18

Windows Phone 7.5 wordt uitgerold


Microsoft is begonnen met het uitrollen van de Windows Phone Mango update. Dat maakte de softwarereus vandaag bekend. De eerste gebruikers kunnen al beginnen te werken met Mango. Dit liet Microsoft weten via hun website. Voor het grootste deel van de landen, waar ook Nederland onder valt, is de uitrol van de eerste grote update begonnen. Wereldwijd zullen dus steeds meer Windows Phone-gebruikers gebruik kunnen maken van de nieuwe functies.

Omnia 7
Wel blijkt dat Samsungs Omnia 7 geen update zou ontvangen in combinatie met T-Mobile, waarom de Omnia 7 de update niet krijgt is onbekend. Er werd al eerder een foute update verstuurd naar de Omnia 7 die het toestel onbruikbaar maakte. Die update werd snel weer verwijderd. Een mogelijkheid is dat het volgens de normale manier niet mogelijk is om op de Omnia 7 de update te installeren en dat Microsoft dus op zoek is naar een alternatief.

Mango
Windows Phone Mango is de eerste grote update voor Windows Phone. Er wordt onderandere een beperkte manier van multitasken ondersteund. Microsoft noemt die manier 'fast app switching': Als je lang genoeg om de terug-knop drukt, kan je door de 5 laatst geopende apps navigeren. Verder wordt de mobiele versie van Internet Explorer 9 met deze update geïnstalleerd
Door Loller1 In Mobile devices Bron Tweakers.net

Reacties (0)

Er zijn momenteel nog geen reacties geplaatst op dit bericht.
Reageren