26/10/2011 19:49

Microsoft bundelt Bing met Firefox


Het is geen traditionele vertoning dat een technologiebedrijf als Microsoft samenwerkt met zijn concurrent om toch een graantje mee te pikken uit het succes. Waar Firefox vroeger standaard gebundeld werd met Google als standaard zoekmachine, heeft het verlopen van een samenwerkingscontract met Google ervoor gezorgd dat Mozilla in staat is nieuwe overeenkomsten te sluiten. Waarschijnlijk is dit het logische gevolg van het ontstaan van Google's eigen webbrowser Chrome. Er is door Microsoft een nieuwe website gestart genaamd 'Firefox with Bing', waar Firefox kan worden gedownload met Bing als standaard opstartpagina.

Download Bing meegeïnstalleerd met Firefox
Door Webmaster In Browsers Bron LiveSide

Reacties (3)

Reageren
 1. Loller1

  Viel wel te verwachten, Mozilla heeft al eerder naar zijn gebruikers geroepen: "Gebruik Bing en niet Google!" En ik ben het helemaal eens met Mozilla (waauw, da's nieuw), Bing is een geweldige zoekmachine, ik gebruik hem dan ook al enige tijd en het is te zien als Microsoft een vernieuwing doorvoert. Ik ben zeer benieuwd wat Bing gaat worden als het zijn bèta-label verliest.

  Jammer dat de download op de officiële Firefox-pagina nog altijd standaar Google opneemt, zal met versie 8 wel veranderen. De Firefox-met-Bing versie van Firefox pint zichzelf ook automatisch al vast aan de taakbalk in Windows 7.

  Bewerkt door Loller1 op wo 26-10-2011 om 19:58
  wo 26-10-2011 om 19:53
 2. Crimineeltj

  Gelukkig ben ik van ff af vind het niks meer sinds ik Chrome heb, Verder vind ik bing ook niks wel eens gebruikt maar vind google nog steeds makkelijk me antwoorden vinden.


  Online Opslag nodig hier de oplossing http://db.tt/HagL8IMK
  wo 26-10-2011 om 23:05
 3. Daydreamer

  Vind Bing nog steeds altijd niks. De naam spreekt me ten eerste al niet aan en ten tweede krijg ik nooit de resultaten die ik wil en die krijg ik met Google wel.


  Groen Oldskool Lid
  do 27-10-2011 om 07:51
Reageren