17/11/2011 20:31

Geruchten over iOS 5 updates


Apple zou bezig zijn aan een tweede update voor iOS 5 die de problemen met het accu van de iPhone zou moeten oplossen. Aanvankelijk zouden deze problemen al moeten zijn opgelost met iOS 5.0.1, maar voor sommige leken de problemen erger te worden. Ook Siri zal in een toekomstige versie worden geüpdate.

iOS 5.0.2

De update, die waarschijnlijk versie 5.0.2 met zich meekrijgt zou het accuduur van de iPhone moeten verhogen, door een bug in iOS lijkt het accu namelijk aan een snel tempo leeg te lopen. Apple heeft nog niet bevestigd dat deze update in de maak is. Met de update zou het accu van de iPhone zo’n 50 uur moeten meegaan, 10 uur intensief en 40 uur stand-by.

De problemen met de batterij van de iPhone begonnen met de lancering van de iPhone 4S, samen met iOS 5. Het probleem komt enkel voor op iPhones die zijn uitgerust met iOS 5. Momenteel worden de locatiediensten en push-notificaties voor de veroorzakers gehouden.

iOS 5.1

Ook geruchten over iOS 5.1 doen de ronde door een Duitse Apple-fansite. Dat zou dan de eerste grote update worden van iOS 5 en zou nog eind dit jaar moeten verschijnen. Met die update zou de spraakdienst Siri onder handen worden genomen. Zo moet er ondersteuning voor spraak gestuurde navigatie komen en wordt de Wolfram Alpha-functionaliteit in andere talen beschikbaar gemaakt, naar verluid zou het Nederlands hier nog geen deel van uit maken. Een nog latere update moet er dan weer voor zorgen dat Siri hardware als Bluetooth, WiFi, de camera, etc. moet kunnen aanspreken. Ook hiervan heeft Apple geen bevestiging gegeven.
Door Loller1 In Mobile devices Bron Tweakers.net

Reacties (1)

Reageren
  1. Loller1

    Ik ben benieuwd of Apple de problemen krijgt opgelost in iOS 5.0.2. Ik hoop het wel enkel voor de gebruikers.

    do 17-11-2011 om 20:35
Reageren