15/05/2011 19:07

Naamgenoot Mark Zuckerberg verwijderd van Facebook


Wegens een 'valse identiteit' is de naamgenoot van Facebookoprichter Mark Zuckerberg verwijderd van de populaire netwerksite Facebook.
Dat meldt Amerikaanse media op basis van een interview dat werd gegeven door Mark S. Zuckerberg, de naamgenoot van Zuckerberg. Toen de Amerikaan ooit lid wou worden van Facebook gaf dit al problemen.

Quote: Mark S. Zuckerberg
Ik werd geweigerd vanwege van mijn naam. Als bewijs moest ik een kopie van mijn rijbewijs en geboorteakte opsturen.

Dreigbrief
Quote: Mark S. Zuckerberg
Maar toen gebeurde er nog niets. Ik besloot een dreigbrief te sturen en voor ik het wist, werd ik ineens toegelaten. Ik ben er vier maanden mee bezig geweest.
Ondertussen is deze man al 2 jaar een actief Facebookgebruiker. Hij kreeg duizende vriendschapsverzoeken omdat mensen denken dat hij de oprichter van Facebook was.
Quote: Mark S. Zuckerberg
Mensen vragen me zelfs om geld.
Maandag kwam Mark S. Zuckerberg echter voor een zeer onaangename verassing te staan: zijn profiel was verwijderd en zijn vrienden dachten dat hij hen dus 'ontvriend' had.

Kate Middleton
Quote: Mark S. Zuckerberg
Als reden gaf Facebook op dat ik een valse identiteit heb. Het verbaast me dat zo'n succesvolle site zo veel moeite kan hebben met naamgenoten.
Eerder werd ook het profiel van een zekere Kate Middleton verwijderd, zij was een naamgenoot van de toenmalige verloofde van William, de Britse prins.

Facebook heeft nog niet gereageerd.
Door Loller1 In Social media Bron Nu.nl

Reacties (2)

Reageren
 1. Loller1

  Wie past de tag fadebook aan in facebook?

  Vervelend voor die man...

  zo 15-05-2011 om 21:24
 2. Bas

  Ik vind die quotes zo in het bericht heel vervelend, sorry dat ik het zeg


  HOI!
  zo 15-05-2011 om 23:14
Reageren