19/05/2011 19:12

MastaLine introduceert SMS Center en Blings


MastaLine heeft besloten om de communicatiekanalen voor haar leden verder uit te breiden door de SMS Center te herintroduceren. In het verleden is de SMS Center al vaker op de achtergrond komen te liggen, maar daar gaat nu verandering in komen. Door betrouwbaardere SMS-providers en een nieuw model kunnen we het wederom mogelijk maken SMS-berichten aan te bieden. Tegelijk met de SMS Center, introduceren we Blings. Blings is het gratis spaar- en betaalmiddel voor leden van MastaLine. De koppeling tussen Blings en de SMS Center maakt het mogelijk is om gratis te smsen met gespaarde punten.

SMS Center

Voor mensen die niet gelijk de beschikking hebben over deze Blings, is het mogelijk om de Blings op te waarderen via iDEAL. Hiervoor zijn verschillende pakketten beschikbaar. Smsen is al mogelijk vanaf 10 cent.

De mogelijkheden van de SMS Center:
 • Gratis eigen afzender invoeren
 • Geen reclame toegevoegd aan je SMS
 • Gratis smsen met gespaarde punten
 • Optioneel: mogelijkheid voor afleverrapportages

Blings

Blings kun je zien als je portemonnee op MastaLine, waarmee je diensten kunt afnemen en later ook producten kunt bestellen. Blings ontvang je gratis als je een bijdrage levert aan de website, zoals het plaatsen van nieuwstips. De mogelijkheden van Blings zijn als volgt:
 • Gratis Blings sparen
 • Blings inwisselen voor gadgets en diensten
 • Zonder kosten Blings overmaken naar andere leden
 • Later ook mogelijk om Blings uit te betalen in euro's

Bij deze introductie hoort een actie: bij het plaatsen van een Oja-status update, ontvang je gratis 1 Bling! Voor alle genoemde mogelijkheden dien je over een account te beschikken op MastaLine.

Sms via de SMS Center
Sparen en betalen met Blings
Door Webmaster In Site updates

Reacties (2)

Reageren
 1. Loller1

  Ik vroeg me al af hoe lang het zou duren voordat er een nieuwspost over kwam... Maar ik verwacht nu dat er mensen gaan beginnen de oja functie onder te spammen om Blings te krijgen.

  Edit: In de slide op de voorpagina is het misschien ook leuk op het MSN-icoontje te vervangen?

  Bewerkt door Loller1 op do 19-05-2011 om 19:39
  do 19-05-2011 om 19:36
 2. Webmaster

  Met max 2 berichten per uur komt dat wel goed .

  vr 20-05-2011 om 11:01
Reageren